Προϊόντα Υγείας και Ευεξίας

Παραγωγή

Η DOC PHARMA S.A. παράγει δικά της γενόσημα φάρμακα (generics) και συμπληρώματα διατροφής. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα παραγωγής φαρμάκων και συμπληρωμάτων διατροφής σε τρίτους στις εγκαταστάσεις της.

Η μονάδα παραγωγής της DOC PHARMA S.A. βρίσκεται στην Παλλήνη Αττικής όπου παράγονται τα φαρμακευτικά σκευάσματα και τα συμπληρώματα διατροφής. Η μονάδα διαθέτει πιστοποίηση GMP (Good Manufacturing Practices) εναρμονισμένη με τις υψηλές Ευρωπαικές προδιαγραφές και στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό αποτελούμενο από επιστήμονες και άτομα εξειδικευμένα στην έρευνα και ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Η DOC PHARMA S.A. διαθέτει πελάτες σε Ευρώπη, Ασία και στις Η.Π.Α.

Επισκόπηση της εταιρείας

H DOC PHARMA S.A. ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Οι εξαγωγές είναι ένας σημαντικός τομέας στον οποίο έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης η εταιρεία κατάφερε να δραστηριοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, διαθέτοντας δυνατότητες διανομής των προϊόντων της σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε ξεκινήσει την παραγωγή και προώθηση γενόσημων φαρμάκων των οποίων είμαστε κάτοχοι των αδειών κυκλοφορίας τους και στοχεύουμε στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και των ασθενών, αλλά και των πελατών μας. Έτσι έχουμε ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία εργαστηρίου Έρευνας και Ανάπτυξης ( Research & Development ).

Η εταιρία έχει ξεκινήσει την παραγωγή και προώθηση γενόσημων φαρμάκων των οποίων είναι κάτοχος αδειών κυκλοφορίας και παράλληλα στοχεύει στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του εργαστηρίου Έρευνας και Ανάπτυξης (Research and Development) που διαθέτει.

Παράλληλα δραστηριοποιείται και στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής που προωθούνται σε μεγάλες εγχώριες αλυσίδες λιανικής πώλησης, στοχεύοντας με αυτόν τον τρόπο στην παρουσία των προϊόντων της σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει τις πωλήσεις των προϊόντων της και σε πελάτες εξωτερικού.

Τα κεντρικά γραφεία της DOC PHARMA S.A. βρίσκονται στην Πυλαία, Θεσσαλονίκη και η μονάδα παραγωγής στην Παλλήνη Αττικής. Οι εγκαταστάσεις είναι πιστοποιημένες από τον Ε.Ο.Φ. ως προς την τήρηση των κανόνων καλής παραγωγής (GMP) και καλής διανομής προϊόντων (GDP). Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη και από τον φορέα TUV HELLAS ως προς το ISO 9001.

Doc Pharma Φαρμακευτική Εταιρεία